Een focus op processen

SAM wil als sales & marketing consultancy bureau meewerken aan het succes van haar klanten door performante sales en marketing processen te ontwikkelen op lange termijn. Zo maximaliseren we de kans op succes en verminderen we de noodzaak aan geluk.

We focussen hierbij uitsluitend op sales en marketing business consulting, data marketing, marketing automation en behavioral planning, de 4 hefbomen voor het commercialiseren van een succesvolle onderneming.

01. Business Consulting

02. Data Marketing

03. Marketing Automation

04. Behavioral Planning

Recente projecten

‘The proof of the pudding is in the eating’ een uitdrukking die we alleen maar kunnen onderschrijven.

Via dit overzicht van projecten, processen en programma’s die we hebben gerealiseerd krijgt u een goed beeld van hoe de theorie zich laat vertalen in de praktijk.

Vragen bij wat u las? Op zoek naar een uitgebreidere toelichting? Contacteer ons.

Meer projecten


KMO Portefeuille

kmo2SAM is een erkend KMO portefeuille dienstverlener. Als KMO kan u op deze manier jaarlijks tot 40.000 euro subsidies bekomen van de Vlaamse overheid voor opleiding, strategisch advies of ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Bovendien biedt het label u de garantie dat SAM op een kwaliteitsvolle manier werkt met de nodige ervaring en kennis van zaken.

Download de folder voor meer informatie of surf naar Agentschap Ondernemen: www.kmo-portefeuille.be

Vacatures

SAM is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf. Heb jij een passie voor sales en marketing, ben je gebeten door data en technologie, en beschik je over relevante ervaring, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ontdek alvast onze vacatures:

En bij SAM zijn we altijd op zoek naar talent om ons team te vervoegen. Stuur je motivatie en je CV naar gert.lintermans@sam-consultancy.be

SAM Partners